MySpace

MySpace Parcel·les

Capacitat:
Max. 6 Pers.

Equipament:
Electricitat Aigua

MySpace Cala Gogo


Prefereix triar la parcel·la per la seva caravana? Vol tenir una parcel·la amb la seguretat que estarà al costat del seus amics? Vol saber quina serà?

A Cala Gogo tenim en marxa la modalitat MySpace Camping per caravanes, autocaravanes i remolcs-tenda. Totes  amb presa d’aigua/desguàs  i també connexió elèctrica de 6-10 amperes. També és possible reservar parcel.les per tendes.

Per poder tenir una d’aquestes parcel·les, haurà d’acceptar les condicions del contracte. El pagament realitzat pel client implica l’acceptació de les condicions.
Condicions

 

Condicions del contracte de parcel·les MySpace Camping 

1. És personal i intransferible i es considera ferma un cop rebut el primer pagament. No està permès el canvi de dates ni d’acompanyants, excepte per expressa i prèvia autorització de Cala Gogo.

2. La parcel·la per la seva caravana, autocaravana o remolc-tenda estarà a disposició del client a les 13:00h del dia previst d’entrada i podrà ocupar-la fins a les 12:00 del dia previst de sortida. Si el client arriba després de la data reservada o allibera la parcel·la abans del dia de sortida pactat, el total de la estada prevista no serà modificat.

3. L’estada mínima serà de 10 nits en temporada alta i de 5 nits en temporada baixa. Quan faci la reserva, indiqui el nombre de persones i també seleccioni MySpace. A comentaris digui’ns quina parcel·la desitja i esperi la resposta del càmping.

4. Per confirmar la reserva, i després de rebre les instruccions pertinents, caldrà que faci un pagament del 50% per transferència bancària o targeta de crèdit. El pagament de la resta, s’haurà de fer per transferència bancària, màxim 15 dies abans de l’arribada.  Si no fa aquest segon pagament, el contracte queda automàticament anul·lat i el client perdrà el dret a ocupar la parcel·la sol·licitada.

5. Anul.lacions. Més info de la garantia d’anul·lació AQUI

6. El client que no arribi abans de les 12:00 del dia següent a la seva arribada reservada perderà el  dret a ocupar la parcel·la truiada. El contracte només restarà vigent si el client avisa del retard a recepció. Cala Gogo podrà llogar-la a tercers, a menys que el client hagi avisat a recepció del retard. en aquest cas el contracte es mantindrà vigent.

7. El cost administratiu per una parcel·la MySpace Camping està entre 1 Euro a temporada baixa i 5 Euros a temporada alta.

Cala Gogo garanteix al client l’ocupació de la parcel·la assignada durant l’estada prevista al contracte, excepte per motius de força major. En aquests casos, es retorna la totalitat de la quantitat pagada en concepte de MySpace Camping.