Costa Brava Càmping Sènia Cala Gogo ****

Costa Brava Càmping Sènia Cala Gogo  disposa de amplies parcel·les per tendes i caravanes, i també cómodes allotjaments preparats per gaudir d’unes vacances amb familia o per caps de setmana.

Costa Brava Càmping Sènia Cala Gogo Costa Brava Càmping Sènia Cala Gogo Costa Brava Càmping Sènia Cala Gogo

ALLOTJAMENTS:

Tenim molts diversos tipus d’ allotjaments. En primer lloc hi han els  luxosos bungalows a peu de platja (Bungalows ONA) i després els fantàstics Mobil Homes de 2 i 3 habitacions a prop del mar  (Mobil Homes Marina, Mistral, Mistral Plus, Suites, etc). Finalment els amplis Bungalows, amb vistes al mar, com els  Vista, Vista Smart Vista Plus. I també tenim un Mobil Home Access  per persones amb mobilitat reduïda. Probablement els més demandats són els de la platja, però pertambé podem gaudir d’alguns amb tranquil·litat i davant del bosc, com per exemple els Mobil Homes Fortest. Aquest són lguns dels molts allotjaments que disposa el càmping Cala Gogo de Calonge. També hi han els Mobil Homes amb Fibra òptica i Smart TV connectada: Croma, Croma Gold i Croma Plus.

PARCEL·LES:

Parcel·les per caravanes (amb aigua a la parcel·la) o per tendes situades a prop del centre del càmping. Per suposat que totes tenen connexió elèctrica. Hi ha diferents tipus de parcel·les, per que vostè pugui trobar la que més l ‘interessa.

INSTAL·LACIONS:

Supermercat de la cadena “Condis”, amb ampli assortiment.. Fleca, amb pa i brioxeria calenta acabada de fer. Tenim diferents bars: Des del bar-restaurant a la piscina, amb estupendes vistes al Mediterrani al Bar restaurant a la platja, pràcticament a la sorra de la platja passant per el Bar-restaurant Chill Out al costat d’un altre piscina. I a més un Seni Club per a petits i animació per a tothom. Podrà gaudir dels cinc tobogans aquàtics i de la espectacular zona aquàtica infantil. El transport des de les piscines a la platja (la nostra famosa Gua Gua). Acccés directe a la cala. Màquines rentadores i assecadores en els blocs sanitaris. Pista poliesportiva (futbol-7 / basket / patinatge), pista de tennis i Volley-platja., sala de videojocs, etc.

A LA PLATJA:

El càmping està situat en una de les més boniques cales del centre de la Costa Brava. La platja “Cala Gogo” o “Ses Torretes” és la platja adjacent al càmping, situada al terme municipal de Calonge.

VOLTANTS:

Platja d’Aro, amb una àmplia oferta de restauració i comerços, a només 1,5 km. Sant Antoni de Calonge, amb un llarg passeig marítim ideal per passejar, és a a 2 Km. I el poble pesquer de Palamós, a tot just 5 Km. on trobarà el port esportiu, l’únic museu de la pesca de la mediterrània o la subhasta de peix, entre altres coses.

El càmping està sobre la mateixa platja Can Cristus / Ses Torretes, popularment coneguda com “Cala Gogo”.

Cala GOGO

Gaudiu de la privilegiada situació del Càmping Bungalow Park CALA GOGO en una acollidora platja, amb magnífiques parcel·les, àmplies instal·lacions de primera categoria, entreteniments per a nens i adults, 5 piscines, tobogans, etc.

Ofertes Cala GOGO

garantiaCAMPING-Cala-Gogo-184001turisfamiliar

Qualitat catala(1) (Custom) platja-en-familiaDCC Europapreis 2019

Torna a l'inici