MyHouse

MyHouse


Prefereix triar el seu Mobil Home? Vol venir amb la seguretat de tenir el seu Bungalow al costat del dels teus amics? Vol saber quin serà?

A Cala Gogo tenim  la modalitat MyHouseBeach per Mobil Homes, Bungalows i Tendes Coco, a la part de la platja, i també MyHouse per a la resta dels nostres allotjaments.

MyHouse Cala Gogo

  My HouseBeach:
Bungalows ONA i ONA TOP,  Mobil Homes SUITES, MISTRAL, MISTRAL PLUS, MARINA i  Tendes COCOSWEET BEACH.

    MyHouse:
Bungalows VISTA, VISTA PLUS, VISTA SMART, CAMPITEL, CAMPECO, FINLAND, Mobil Homes GARBI, OCEAN, FOREST, CROMA, CROMA PLUS, CROMA GOLD i  Tendes COCO SWEET i Glamping SAFARI.

Per optar a qualsevol de les dues opcions, ja sigui  MyHouse o MyHouseBeach, haurà d’acceptar les condicions del contracte. El pagament realitzat pel client implica l’acceptació de les condicions.

Condicions

 

 

Condicions del contracte de parcel·les MyHouse i MyHoueBeach 

MyHouse

1. És personal i intransferible i es considera ferm un cop rebut el primer pagament. No està permès el canvi de dates ni d’acompanyants, excepte per expressa i prèvia autorització de Cala Gogo.

 

2. L’allotjament estarà a disposició del client a les 16:00h del dia previst d’entrada i podrà ocupar-la fins a les 11:00 del dia previst de sortida. Si el client arriba després de la data reservada o allibera la parcel·la abans del dia de sortida pactat, el total de la estada prevista no serà modificat.

 

3. L’estada mínima serà de 10 nits en temporada alta i de 2 nits en temporada baixa. Quan faci la reserva, indiqui el nombre de persones i també seleccioni MyHouse (o MyHouseBeach per els allotjament de la platja). A comentaris digui’ns quin  allotjament desitja i esperi la resposta del càmping.

 

4. Per confirmar la reserva, i després de rebre les instruccions pertinents, caldrà que faci un pagament del 50% per transferència bancària o mitjançant targeta de crèdit. El pagament de la resta del import s’haurà de fer per transferència bancària com a màxim 15 dies abans de la arribada. El client que no arribi abans de les 12:00 del dia següent de la data de la reserva, perdrà el dret a ocupar  l’allotjament triat. El contracte només restarà vigent si el client avisa del retard a recepció.

5. Anulacions. Veure condicions d’ anul.lació AQUI

6. El client que no entri abans de les 12:00 del dia següent a la seva arribada reservada perdrà el seu dret a ocupar l’allotjament i Cala Gogo podrà llogar-la a tercers, a menys que el client hagi avisat a recepció del retard. En aquest cas el contracte es mantindrà vigent.

 

7. El cost administratiu per un allotjament MyHouse o MyHouseBeach per dia  està entre els 3 Euros de la temporada baixa i els 6 Euros de la temporada alta.

 

Cala Gogo garanteix al client l’ocupació del allotjament assignat  durant l’estada prevista al contracte, excepte per motius de força major. En aquests casos, es retorna la totalitat de la quantitat pagada en concepte de MyHouse o MyHouseBeach.