Busseig

BUSSEIG AL CÀMPING CALA GOGO

T’oferim la possibilitat de realitzar cursos de submarinisme de tots els nivells, o simplement fer un bateig per descobrir noves sensacions. Pels experimentats, DIVERSUB organitza sortides de busseig de tots els nivells en diferents punts de la Costa Brava. Pots descobrr el Boreas a Palamós,  Canons de Tamariu i moltes més, incloent les sortides per les Illes Medes.

Ens trobaràs a la mateixa platja del càmping Cala Gogo. Des de aquí, DIVERSUB fa batejos i cursos d’iniciació en la mateixa platja. També fan cursos d’altres nivells i organitzem sortides a diferents punts de la Costa Brava per tots aquells que tinguin certificació de busseig.

Pots venir a allotjar-te a alguns dels nostres bungalows o mobil homes i fer la prova. Demánen’s pressupost (calagogo@calagogo.es)  i ens posarem en contacte amb tu.

Descobreix noves aventures!! Vols aprendre a escalar?

Recorreguts de vies ferrades

Divertical  es troba ofereix la possibilitat de descobrir el món de la verticalitat de forma divertida i segura!! Batejos d’ escalada , cursos de diferents nivells i vies ferrades. Contacta amb el personal de DiverSub a la platja de Cala Gogo.