Les opinions dels nostres clients

Càmping SÈNIA Cala Gogo

El càmping Sènia Cala Gogo disposa de amplies parcel·les per tendes i caravanes, i també cómodes allotjaments preparat pergaudir d’unes vacances amb familia o per caps de setmana.

ALLOTJAMENTS:

Luxosos bungalows a peu de platja (Bungalows ONA). Fantàstics Mobil Homes de 2 i 3 habitacions a prop del mar r (Mobil Homes Marina, Mistral, Mistral Plus, etc). Amplis Bungalows amb vistes al mar (Bungalows Vista Vista Plus). O tranquil·litat davant del bosc (Mobil Homes Fortest) són alguns dels molts allotjaments que disposa el càmping Cala Gogo de Calonge.

PARCEL·LES:

Parcel·les per caravanes (amb aigua a la parcel·la) o per tendes situades a prop del centre del càmping. Totes amb connexió elèctrica. Hi ha diferents tipus de parcel·les, per que vostè pugui trobar la que més l ‘interessa.

INSTAL·LACIONS:

Supermercat de la cadena “Condis”, amb ampli assortiment. Fleca, amb pa i brioxeria calenta acabada de fer. Bar-restaurant a la piscina, amb estupendes vistes al Mediterrani. Bar restaurant a la platja, pràcticament a la sorra de la platja. Mini Club per a petits i animació per a tothom. Cinc tobogans aquàtics (novetat 2016). Espectacular zona aquàtica infantil (novetat 2017). El transport des de les piscines a la platja (la nostra famosa Gua Gua). Acccés directe a la cala. Màquines rentadores i assecadores en els blocs sanitaris. Pista poliesportiva (futbol-7 / basket / patinatge), pista de tennis i Volley-platja. Sala de videojocs, Zones sense fil gratuïtes, etc.

VOLTANTS:

El càmping està situat en una de les més boniques cales del centre de la Costa Brava. La platja “Cala Gogo” o “Ses Torretes” és la platja adjacent al càmping, situada al terme municipal de Calonge. Platja d’Aro, amb una àmplia oferta de restauració i comerços, a només 1,5 km. Sant Antoni de Calonge, amb un llarg passeig marítim ideal per passejar, és a a 2 Km. I el poble pesquer de Palamós, a tot just 5 Km. on trobarà el port esportiu, l’únic museu de la pesca de la mediterrània o la subhasta de peix, entre altres coses.

El càmping està sobre la mateixa platja Can Cristus / Ses Torretes, popularment coneguda com “Cala Gogo”.

Cala GOGO

Gaudiu de la privilegiada situació del Càmping Bungalow Park CALA GOGO en una acollidora platja, amb magnífiques parcel·les, àmplies instal·lacions de primera categoria, entreteniments per a nens i adults, tres piscines, tobogans, zones Wi-Fi gratis …

Ofertes Cala GOGO

turismefamiliargarantiaCAMPING CALA GOGO-184001Familia Qualitat catala(1) (Custom)cat
Torna a l'inici