Costa Brava Càmping Sènia Cala Gogo

Costa Brava Càmping Sènia Cala Gogo  disposa de amplies parcel·les per tendes i caravanes, i també cómodes allotjaments preparat pergaudir d’unes vacances amb familia o per caps de setmana.

Costa Brava Càmping Sènia Cala Gogo Costa Brava Càmping Sènia Cala Gogo Costa Brava Càmping Sènia Cala Gogo

ALLOTJAMENTS:

Luxosos bungalows a peu de platja (Bungalows ONA). Fantàstics Mobil Homes de 2 i 3 habitacions a prop del mar r (Mobil Homes Marina, Mistral, Mistral Plus, Suites (novetat 2018), etc). Amplis Bungalows amb vistes al mar (Bungalows Vista Vista Plus). Mobil Home Access (novetat 2018) per persones amb mobilitat reduïda. O tranquil·litat davant del bosc (Mobil Homes Fortest) són alguns dels molts allotjaments que disposa el càmping Cala Gogo de Calonge.

PARCEL·LES:

Parcel·les per caravanes (amb aigua a la parcel·la) o per tendes situades a prop del centre del càmping. Totes amb connexió elèctrica. Hi ha diferents tipus de parcel·les, per que vostè pugui trobar la que més l ‘interessa.

INSTAL·LACIONS:

Supermercat de la cadena “Condis”, amb ampli assortiment. Fleca, amb pa i brioxeria calenta acabada de fer. Bar-restaurant a la piscina, amb estupendes vistes al Mediterrani. Bar restaurant a la platja, pràcticament a la sorra de la platja. Bar-restaurant Chill Out amb cuina oriental al costat d’un altre piscina. Seni Club per a petits i animació per a tothom. Cinc tobogans aquàtics. Espectacular zona aquàtica infantil. El transport des de les piscines a la platja (la nostra famosa Gua Gua). Acccés directe a la cala. Màquines rentadores i assecadores en els blocs sanitaris. Pista poliesportiva (futbol-7 / basket / patinatge), pista de tennis i Volley-platja., sala de videojocs, etc.

VOLTANTS:

El càmping està situat en una de les més boniques cales del centre de la Costa Brava. La platja “Cala Gogo” o “Ses Torretes” és la platja adjacent al càmping, situada al terme municipal de Calonge. Platja d’Aro, amb una àmplia oferta de restauració i comerços, a només 1,5 km. Sant Antoni de Calonge, amb un llarg passeig marítim ideal per passejar, és a a 2 Km. I el poble pesquer de Palamós, a tot just 5 Km. on trobarà el port esportiu, l’únic museu de la pesca de la mediterrània o la subhasta de peix, entre altres coses.

El càmping està sobre la mateixa platja Can Cristus / Ses Torretes, popularment coneguda com “Cala Gogo”.

Cala GOGO

Gaudiu de la privilegiada situació del Càmping Bungalow Park CALA GOGO en una acollidora platja, amb magnífiques parcel·les, àmplies instal·lacions de primera categoria, entreteniments per a nens i adults, 5 piscines, tobogans, etc.

Ofertes Cala GOGO

garantiaCAMPING CALA GOGO-184001Familia Qualitat catala(1) (Custom)Resultat d'imatges de destinacio familiar platja logo
Torna a l'inici